Новини

С екипа на ЦПО "Интера" ООД издадохме учебник по медиация

През тежката за целия български народ 2020 година, в условията на пандемия екипът на ЦПО "Интера" успешно издаде учебник по медиация, за да може да улесни курсистите си по време на обученията. Може да си поръчате ценното помагало за изкуството за водене на преговори и разрешаване на конфликти на цена от 25 лева на сайта ни: cpointera.com, на имейла: cpointera@abv.bg, както и на телефон 0878623897.

 

Завърши успешно поредното обучение по медиация за периода от 07 до 28 септември 2020 година

В условията на пандемия, спазвайки всички противоепидемични мерки обучихме успешно нови медиатори. Очаквайте дистанционните ни курсове!

Дистанционни курсове с 15 % отстъпка

Във връзка със създалото се извънредно положение в България заради пандемията от Коронавирус
екипът на Център за професионално обучение ИНТЕРА иска да уведоми всички граждани, че могат да се възползват от дистанционна форма на обучение за всички предлагани курсове в Центъра с 15 % отстъпка от нормалните цени до края на цялата 2020 година! Свържете се с нас, останете си вкъщи, спасете живот!

Христос Воскресе! Днес е Празник на всички празници!

Екипът на Център за професионално обучение ИНТЕРА ви желае здраве, благоденствие и светлина в душите!
Възкресението на Иисус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род.
Тази година посрещаме празника в необичайна обстановка. България и светът са изправени през изпитание, наречено COVID-19.
Център за професионално обучение ИНТЕРА подкрепя усилията на всички лекари на първа линия, както и решенията на Министерството на здравеопазването и на Националния оперативен щаб и съветват всички граждани да спазват мерките за социална изолация и карантината.

Екипът на Център за професионално обучение "ИНТЕРА" поздравява всички българи с националния празник 3-ти март!

Честит национален празник! Възползвайте се от свободата, която предците ни извоювуха, използвайте я за добро и така правете хората щастливи! Вървете с гордо вдигнати глави,

на сводобни и успели хора. Радвайте се на малките неща, свободата е едно от тях! България! Една прекрасна страна! Няма друга като нея! Нека да се гордеем с нея и да я обичаме много!

Цяла България днес празнува! Че е свободна тя празнува! Нека се гордеем, че сме българи и да се радваме за нашата красива родина! 

Първото сертифициращо обучение по медиация за 2020 година завърши успешно на 19.01.2020 г.

Започнахме провеждането на сертифициращи обучения по медиация за 2020 година.

Броят на лицензираните медиатори в единния регистър на министерството на правосъдието отново се увеличават. Поздравяваме участниците в курса за старанието и успешно положените изпити!

ЦПО "ИНТЕРА" ООД честити коледните и новогодишни празници на всички българи!

Скъпи съотечественици приемете най-искрените поздравления и пожелания на целия екип на ЦПО "ИНТЕРА" ООД по случай Коледа и Нова година!

Желаем на Всички Вас и семействата Ви здраве, благополучие, щастие, успехи на професионалния фронт, нека Новата 2020 година ни направи по добри и човечни хора, както и да е щедра, успешна и спорна към всеки един от нас, наздраве!

Последното за 2019 година сертифициращо обучение по медиация завърши успешно на 22.11.2019 г.

За пръв път провеждаме седмично обучение по медиация, а не за 3 поредни уикенда. С оглед удобството и комфорта на курсистите ни! Поздравяваме участниците в курса за старанието и успешно положените изпити! Очаквайте съвсем скоро новите дати заобученията ни, които ще бъдат в началото на 2020 година.

Страници

Одобрен доставчик на обучение, предоставящ обучение по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2014-2020".

Център за професионално обучение "ИНТЕРА" е включен в списъка с доставчици на обучение,

утвърден от изпълнотелния директор на АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА, съгласно чл.7, ал.2, от ПМС 280/2015 г.

с подписано споразумение на 07.02.2017 година

Subscribe to Новини